Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Nieuw album Jason Gray heet 'Where The Light Gets In'

Jason Graydonderdag 07 april 2016 21:07

Het nieuwe album van Jason Gray krijgt de titel 'Where The Light Gets In' en zal verschijnen op 17 juni. Gray werkte voor dit album samen met een aantal hoog aangeschreven producers, waaronder Jason Ingram (Chris Tomlin, Matt Maher), Ben Glover (MercyMe, for King & Country) en Colby Wedgeworth (Jordan Feliz, Lincoln Brewster).

Jason Gray: "Mijn laatste album ging vooral over verdriet en dus wilde ik op dit album duidelijk laten horen dat het over hoop gaat en dat er ook plezier in zit." De titelsong heet 'The Wound Is Where The Light Gets In' en is mede geschreven door Dan Haseltine, frontman van Jars Of Clay. Het lied is een boodschap over hoe lijden kan omslaan in hoop.

Jason heeft de afgelopen jaren zelf nogal wat te verduren gehad. Zijn vader vocht tegen kanker waardoor Jason en zijn moeder bijna hun huis moesten verkopen vanwege de hoge doktersrekeningen. Hierna volgde in 2014 ook de scheiding van zijn vrouw.

"Als je zelf depressief bent geweest en dingen bent verloren dan rust God je uit om mensen te sterken die hetzelfde doormaken als jij. Je wordt er sterker door en bent minder snel geneigd om mensen te veroordelen", legt Jason uit. "Dat is waar Where The Lights Gets In over gaat."

De eerste single van het album heet Sparrows:

« Terug

Deel via