Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_philippahanna

Damascus werkt aan derde album

Damascusmaandag 26 september 2016 15:26

De hiphop-formatie Damascus werkt momenteel aan hun 3e studio-album. De titel van dit album wordt 'Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen' en komt in het najaar van 2017 uit. Het betreft een eerste album met Eline als vaste lid van de band. Eline was al eerder te horen in de single Voapen, dit voorjaar en treeds sinds dien met de heren op.

Daarnaast kunnen we je alvast verklappen dat Kinga Ban opnieuw een bijdrage zal leveren op het nieuwe album. Ook is er samengewerkt met Reyer.

'Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen' is een vervolg op hun vorige album Zuivere Koffie van oktober 2014. De fotoshoot van de band is inmiddel ook achter de rug, waar Eline nu ook een prominente plek heeft gekregen.

Naast dit album weten de heren ook nog bij andere projecten aan te haken. Zo was er al de zomer-single Viben met De Rechtstaat en werkte Maddoc mee aan een track op het debuutalbum van Sense.

In oktober zullen ze ook te horen zijn op een nieuw album van Make Some Noise Kids. Er komt naast een derde album van Make Some Noise Kids, ook een kerstcd uit. Daarop is Damascus ook te horen in een heuse kersttrack.

« Terug

Deel via