Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

MercyMe - Happy Dance

MercyMe - Lifervrijdag 14 april 2017 19:00

Dat er uit vervelende dingen soms ook goede dingen voort kunnen komen bewijst MercyMe. Bart Milard, de leadzanger van de band ambieerde ooit een carrière als American Footballspeler. Toen hij een ernstige enkelblessure opliep bij een wedstrijd zag Bart deze carrière in rook opgaan en koos hij voor het zeer logische alternatief om te gaan zingen in een schoolkoor.

Bart ging geluid en video doen voor het worshipteam van een kerk en toen de worshipleader ziek werd op het podium zag Bart zijn kans en viel voor hem in. Niet veel later werd MercyMe geboren. Inmiddels zijn we zo'n 17 jaar verder en heeft de band behoorlijk naam gemaakt in de christelijke muziekwereld.

Het laatste album van de band heet 'Lifer' en is een album vol met positieve en energieke lyrics en melodieën, zo ook de track 'Happy Dance'. De titel van deze track beschrijft ook gelijk het nummer zelf" blij en dansbaar.

Deze positieve energie horen we graag op de (online) radio. De blijdschap past ook mooi bij de blijde boodschap van Pasen. 'Happy Dance' is deze week dan ook Track Seven.

« Terug