Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Mandisa - Out Of The Dark

Mandisa - Out Of The Darkvrijdag 26 mei 2017 19:00

Mandisa heeft een paar heftige jaren achter de rug. Nadat een goede vriendin van haar overleed aan kanker werd ze depressief, ontwikkelde een eetstoornis en ging niet meer naar de kerk. Ook sloot ze zich af van de wereld en van haar vrienden. Inmiddels gaat het weer goed met Mandisa en wil ze dit graag laten weten met het album dat de passende titel 'Out Of The Dark' kreeg.

Het album begint met een aantal voicemailberichten van dierbaren van Mandisa, die haar sterkte en positiviteit wensen in de tijd dat ze nog in de put zat. Dat de tweede track op het album 'I'm Still Here' heet, behoeft geen uitleg.

'Out Of The Dark' is een positief album met een pop/R&B geluid waarop Mandisa ons duidelijk wil maken dat het weer goed met haar gaat en dat ze hierbij de hulp van God heeft gehad. Hierbij wordt ze bijgestaan door artiesten als TobyMac, Jeremy Camp, Britt Nicole en Kirk Franklin.

Ook maakt Mandisa nog even van de gelegenheid gebruik om te melden dat haar broer God heeft leren kennen ('Dear John Praise Report' en 'Good News').

Al dit goede nieuws delen we graag met jou, dus is 'Out Of The Dark' deze week het Weekalbum op Seven FM.

« Terug