Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

For King & Country - Christmas Live In Phoenix

For King & Country - Christmas Live In Phoenixvrijdag 08 december 2017 19:00

Nu alle Sinterklaasgedichten zijn gearchiveerd, het inpakpapier is opgeruimd, half Nederland hun cadeaus op het internet te koop heeft gezet én de eerste sneeuw is gevallen is het weer tijd voor misschien wel de mooiste tijd van het jaar: Kerst! De afgelopen weken zijn de kerstalbums van verschillende artiesten binnengedruppeld als foto’s van kerstbomen op Facebook en we zullen en aantal pareltjes belichten.

Deze week is het de beurt aan For King & Country en hun kerstalbum ‘Christmas - Live from Phoenix’. Zoals de naam al doet vermoeden is het een live-album dat in Phoenix opgenomen is op de laatste dag van hun kerst-tour in 2016.

Aangezien Luke Smallbone erg goed is me trommels zal het geen verrassing zijn dat het album begint met een live-versie van ‘Little Drummer Boy’, een nummer dat we al kenden van een eerder kerst-project van For King & Country, ‘Into The Silent Night’. Daarna volgen een aantal geweldige versies van bekende kerstliederen, zoals “O Come, O Come Emmanuel’, ‘Hark The Herald Angels Sing’ en ‘Joy To The World’. Als bonus vind je een track met hun zus Rebecca St. James, ‘The Proof Of Your Love’.

‘Christmas - Live From Phoenix’ is een waardige opener van een reeks kerst-weekalbums!

« Terug

Deel via