Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Fearless BND - We Are Fearless

Fearless BND - We Are Fearlessvrijdag 03 maart 2017 19:00

Een aantal jaren geleden verhuisden Christy and Jeremy Johnson naar Los Angeles om daar een nieuwe kerk te stichten. Juist omdat ze zelf hun leven lang last hadden van angsten werd de naam van deze beweging Fearless LA, om radicaliteit en positiviteit uit te stralen. De boodschap hierbij is dat wij niet bang hoeven te zijn omdat Jezus voor onze zonden is gestorven.

Fearless BND, het muzikale gezicht van deze kerk, bracht in het afgelopen jaar om de paar weken een single uit dat uiteindelijk vorm gaf aan een heel album. Dat debuutalbum is nu uit en heet, heel toepasselijk 'We Are Fearless'.

Dat de diensten van Fearless LA in een discotheek worden gegeven is goed te horen. 'We Are Fearless' staat vol moderne en dansbare tracks waarmee Fearless BND het worship-genre een heel nieuwe draai geeft. Een paar van die tracks ken je al van Seven FM. Zo draaien onder andere 'Jump Around' en 'We Lift You Higher' al een tijdje mee op de zender.

We zijn erg enthousiast over 'We Are Fearless' en delen dit graag met de wereld. Het is deze week dan ook het weekalbum, zodat we lekker veel tracks kunnen draaien!

« Terug

Deel via