Nu te horen op Seven FM


Top Seven FM van 2016

Dit is 'm: de Top Seven FM 2016. De beste tracks van het afgelopen jaar. De lijst gaan we uitzenden op 31 december 2016 tussen 14:00 en 17:00 op Seven FM. Je kunt de lijst ook beluisteren in deze Spotify-playlist!

1 Joel Vaughn Wide Awake
2 The New Respects Trouble
3 Built By Titan Infinite (Unsung Heroes) (ft. Joel Smallbone)
4 Leeland Invisible
5 Guvna B & Hillsong Youth UK Fear is A Lie
6 Twelve24 Nobody But You
7 Mutemath Used To
8 Royce Lovett I Wanna Love You
9 Bethel Music No Longer Slaves (Reyer & Retain Remix)
10 Skillet Stars
11 Matthew Parker Adventure
12 Crowder Run Devil Run
13 Hawk Nelson Diamonds
14 Hillsong Young & Free Where You Are
15 Veridia Pretty Lies (ft. Matty Mullins)
16 Twelve24 Higher (ft. Deronda K. Lewis)
17 Relient K Bummin'
18 Beckah Shae I'll Be Alright
19 Love And The Outcome Strangers 
20 Sanctus Real Find Me
21 Britt Nicole Amazing Life (Capital Kings Remix)
22 LZ7 Home
23 Rend Collective Live Alive
24 Group 1 Crew Power
25 Manic Drive Rhythm
26 Becca Bradley The Lion's Eyes
27 Hillsong Young & Free Real Love
28 Jordan Feliz Never Too Far Gone
29 Tauren Wells Undefeated (feat. KB)
30 Oh Snap It's Luke! Coming Home (ft. Kim Walker-Smith)
31 Adam Watts From Here You're on Your Own
32 George Moss Take on the World
33 Switchfoot Float
34 Fearless BND  The Anticipation
35 Gawvi Still Got Me (ft. Jocelyn Bowman)
36 Tenth Avenue North What You Want
37 Stars Go Dim Walking With Giants
38 Jamie Grace Party Like a Princess
39 Alache Another Day
40 David Dunn I Wanna Go Back
41 NewSpring Love Me Like That
42 Remedy Drive Come Up
43 Guvna B Let My People Go (ft. Matt Redman) (Remix)
44 John Tibbs Burn
45 Lya Feelin'
46 Nicole C. Mullen Hey Girl! (feat. David Cox)
47 Janine Let There Be Light
48 Relient K  Look On Up
49 New Hope Oahu  I Want You (ft. Christina Brown)
50 Curt Anderson Every Moment