Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Live The Music Tour: Opwekking was awesome!

SevenFM_Live The Music logo17-05-2023 18:00 17-05-2023 18:00

Dit festivalseizoen is Seven FM onderdeel van de festivalzomer! Van een grandioze silent disco op het jongerenterrein van Opwekking, via het Zion Festival tot een heuse poolparty op De Betteld: de hits van deze zomer trekken voor het eerst door het land. En jij kunt erbij zijn! Check hier de beelden en waar en wanneer de Seven FM dj's draaien.

Zaterdag 17 juni op Zion Festival
Al jaren is het Zion Festival een begrip. In Emmen staat dit jaar o.a. NewWorldSon, maar vind je ook de Seven FM Silent Disco met Joost van Gelder & Niels Lambers. De silent disco vindt plaats tussen 17.00 - 18.00 & 19:30 - 20:30.

Dinsdag 25 juli op de Betteld
Normaal gesproken sluit het zwembad op tijd, maar speciaal voor de Seven FM Pool Party met Joost van Gelder en Niels Lambers kun je op beats van Seven FM nog even een verfrissende duik nemen tussen 20:00 - 21:00.

Tijd voor een feestje: zorg dat je erbij bent!


Youth.Opwekking was fantastisch!

Wat hebben we genoten op zaterdag van dit Pinksterweekend op Youth.Opwekking (het Jongerenterrein van Opwekking). Seven FM-dj Joost van Gelder met Tim Thijs Ketting van Move Community draaiden een uur lang de grootste rammers. De Silent Disco XL, met maar liefst 500 headphones, die binnen no-time op waren. Serieus, hoeveel moeten we er volgende keer meenemen? ;)

Oh en we staan met z'n allen op Dumpert:

Foto: Seven FM

« Terug