Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Brandon Heath - Faith Hope Love Repeat

Brandon Heath - Faith Hope Love Repeatvrijdag 03 november 2017 19:00

Het is een vreemde wereld en gebeuren vreselijke dingen. Je hoeft maar naar het journaal te krijgen om verdrietig en bang van te worden. Nee, het is natuurlijk niet de bedoeling om je een rotgevoel te bezorgen maar bovenstaande stelling is wel de reden waarom het nieuwe album 'Faith Hope Love Repeat' van Brandon Heath geboren is.

Waar sommige mensen hun beklag doen op social media besloot Brandon om een muzikale boodschap van hoop aan de wereld te schenken. Dit betekent trouwens niet dat het album gratis is.

Je hoeft alleen maar naar de titels van de tracks te kijken om te zien dat Brandon overtuigd is van het feit dat je niet bang hoeft te zijn voor de toekomst; zo begint het album met de hoopvolle titel ‘The Future Is Bright’, vinden we later de boodschap ‘Don’t Be Afraid’ en komt het woordje ‘Faith’ meerdere malen in de tracklist voor. Dit alles met het geluid dat we van Brandon gewend zijn van, bijvoorbeeld, de track ‘Whole Heart’, dat al een tijdje meedraait op Seven FM en ook op ‘Faith Hope Love Repeat’ te vinden is.

Deze positieve boodschap verspreiden wij ook graag en dus is ‘Faith Hope Love Repeat’ deze week het weekalbum. Overigens verspreiden wij het wél gratis! ;)

« Terug

Deel via