Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Luister naar Seven FM

Je kunt op verschillende manieren luisteren naar Seven FM:

Webplayer

De makkelijkste manier om naar Seven FM te luisteren is door de webplayer te openen!

Via de app van Groot Nieuws Radio

Deze optie werkt zowel via de luisteroptie op de website van Groot Nieuws Radio als op je telefoon of tablet via de gratis app die je kunt downloaden in de Google Play Store en App Store van Apple. Als je de app start, kun je bovenin schakelen tussen de verschillende kanalen van Groot Nieuws Radio, waaronder Seven FM. 

Via de app TuneIn

Op je smartphone of tablet kun je luisteren naar Seven FM. Dat kan via deze website www.sevenfm.nl, maar ook via de gratis app TuneIn Radio. Je kunt 'm downloaden in de Google Play Store en App Store van Apple.

Via RadioNED

RadioNed brengt via de website radioned.nl en een app op diverse Apple-platforms en op Android een verzameling Nederlandse radiostations, waaronder ook Seven FM.

Via radioverzamelsites

Streams

Voor gebruik op bijvoorbeeld internetradio's die geen gebruik maken van externe diensten als TuneIn, kun je onderstaande links gebruiken om naar Seven FM te luisteren. Vaak bepaalt het type apparaat welke van de streams je hiervoor dient te gebruiken. Op oudere internetradio's komt het voor dat enkel http-streams afgespeeld kunnen worden.