Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Niels Lambers

Niels Lambers

Niels Lambers

Toon deze presentator

Niels Lambers was als tiener al met muziek en mixen bezig en sinds zijn vijftiende te horen op de radio. Afgelopen jaren heeft hij ook megamixes gemaakt, met de grootste hits van elk jaar. Samen met collega Joost is hij nu ook een DJ collectief begonnen, waarmee ze samen op feesten draaien.

Niels hoor je naast extra shifts ook elke donderdag tussen 21:00 en 22:00. "Ik ben christen, dus vind ik het belangrijk dat positieve muziek een prominente plek heeft op de radio. Het is elke uitzending genieten van de muziek van christelijke artiesten." Niels kent de christelijke muziekscene goed, en brengt je daarom wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws.

De beste plaat volgens Niels

"Door alle jaren heen dat ik christelijke muziek draai op de radio en op feesten zijn er heel wat mooie platen gepasseerd. En er zijn vele platen waar een leuke of mooie herinnering aan kleeft.

Mijn smaak is heel breed: van hiphop tot stevige rock, van een ballad tot EDM. Een van de betere artiesten van deze tijd is Lauren Daigle, zij heeft een fanastische karakteristieke stem. Ik ben al fan voordat ze doorbrak met die geweldige plaat 'You Say'. Ondanks onze status en daden, zegt God dat wij geliefd zijn. En dan dat koortje dat het 'I believe' accentueert! Heerlijk!"

Stuur een mail naar Niels