Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Niels Lambers

Niels Lambers

Niels Lambers

Toon deze presentator

Niels Lambers is al sinds zijn vijftiende te horen op de radio. Muziek is zijn leven, maar hij leeft ook graag de muziek van Seven FM. Niels hoor je elke donderdag tussen 21:00 en 22:00. "Ik ben christen, dus vind ik het belangrijk dat positieve muziek een belangrijk plek heeft op de radio en in mijn eigen leven. Het is elke keer weer genieten van de muziek van christelijke artiesten."

In het dagelijks leven ontwikkelt Niels wifi-chips voor routers. Ook is hij actief in zijn PKN-gemeente.

De beste plaat volgens Niels

"Door alle jaren heen dat ik christelijke muziek draai op de radio en op feesten zijn er heel wat mooie platen gepasseerd. En er zijn vele platen waar een leuke of mooie herinnering aan kleeft.

Mijn smaak is heel breed: van hiphop tot stevige rock en ik geniet ook van de muziek van dit moment, dus geniet elke week van de hits die ik mag draaien. Een van de betere artiesten op dit moment is Lauren Daigle, zij heeft een fanastische karakteristieke stem. Een geweldige plaat van haar hand is bijvoorbeeld 'You Say'. Ondanks onze status en daden, zegt God dat wij geliefd zijn. En dan dat koortje dat het 'I believe' accentueert! Heerlijk!"

Stuur een mail naar Niels