Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Tweede avond voor Seven FM presents: We Are Messengers

We Are Messengers Concertdinsdag 26 februari 2019 06:14

Stop de persen! We Are Messengers komt naar Nederland! Hun concerten doen zalen schudden door een cocktail van Ierse folk, enthousiaste pop/rock en een niet te stoppen drang om het jouw avond te maken. En nu voor het eerst dus in ons land: Seven FM presents We Are Messengers, 24 mei in Bonfire in Dordrecht & 25 mei in De Ark in Assen.

Sinds de band haar debuutalbum uitbracht groeit haar groep fans explosief. We Are Messengers werd met hun debuut direct genomineerd voor een Dove Award, maar het zijn de live shows die mensen vooral overtuigen. Er zijn maar weinig bands die zo snel omarmd worden door het publiek als deze. Nu komen ze dus voor de eerste keer naar Nederland. Tijdens het concert in Bonfire pakt We Are Messengers uit met een vette show die even eerlijk is als aanstekelijk. Het feestelijke ‘Everything Comes Alive’ gaat hand in hand met het kwetsbare ‘Maybe It’s OK’. 

Als Seven FM zijn we trots op deze samenwerking met concertorganisator Events For Christ. Natuurlijk zijn ook diverse van onze jocks erbij om dit feest samen met jou te vieren!

Bestel nu je kaarten voor 'Seven FM presents We Are Messengers' (voor maar een tientje!) via Events4Christ.nl.

Foto: Facebook We Are Messengers

« Terug

Deel via