Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Newsboys, TobyMac en Switchfoot gaan drive-in concerten verzorgen

Newsboys TobyMac Drive-Inzondag 31 mei 2020 17:29

Omdat het hier in Nederland momenteel nog ondenkbaar is dat er grote georganiseerde evenementen plaatsvinden, zoeken veel artiesten momenteel hun toevlucht in videostreams om contact te houden met hun fans. In de Verenigde Staten is blijkbaar momenteel al (weer) iets meer toegestaan dan dat, namelijk het organiseren van drive-in evenementen waarbij iedereen voor de veiligheid in zijn of haar eigen auto blijft.

Nadat een aantal concerten van de Newsboys waren afgezegd kwamen ze op het idee om dit te gaan doen voor een tour van de Newsboys en TobyMac. TobyMac zelf had in zijn gezin positieve ervaringen met deze vorm van entertainment. Hij geeft aan ieder jaar in ieder geval een paar keer naar een drive-in bioscoop te gaan, wat hem een zomers gevoel geeft. Het grote videoscherm wordt op 12 verschillende locaties, voor zowel de Newsboys als TobyMac, 12 keer omgewisseld voor een muzikaal programma. In totaal gaat het daarmee om een tour van 24 concerten. Ook Switchfoot heeft op 7 juli een drive-in concert gepland staan.

Update (12 juni 2020):
Intussen is bekendgemaakt dat 10 avonden worden toegevoegd aan deze tour met concerten van Michael W. Smith, Steven Curtis Chapman en Mac Powell.

« Terug