Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Live The Music & word deze week onze vriend!

Joost met capmaandag 05 juli 2021 00:00

Seven FM zijn we samen! Niet alleen als dj-team of de mensen achter de schermen, maar jij hoort daar ook bij. En deze week willen we je vragen of je ons wilt helpen met onze missie: het draaien van de beste en nieuwste christelijke tracks. Kom bij de club en meldt je deze week aan als vriend van Seven FM. Dan krijg je deze epische cap cadeau. Alvast bedankt!

Seven FM is onderdeel van (Stichting) Groot Nieuws Radio en richt zich op liefhebbers van de christelijke popmuziek van nu. Van de beste bands en worshipgroepen, maar zeker ook de grote namen uit de christelijke hip-hop & dancescene. Daarnaast zijn onze dj's elke werkdag 's avonds vanaf 19:00 je vrienden in onze avondshows. Hiervoor zijn we afhankelijk van steun van luisteraars (we krijgen namelijk geen subsidie), die maandelijks een klein bedrag willen reserveren voor onze playlisten, programma's en de jonge doelgroep die we hiermee bedienen. In deze vriendenweek vragen we je om ons te helpen. 

Klik hier om vriend te worden van Seven FM.

Als je vriend wordt van Seven FM vanaf €5,00 per maand doen we jou de te gekke Live The Music cap cadeau.

Dank je wel voor jouw steun en veel luisterplezier ook deze week met de beste christelijke tracks van dit moment bij Seven FM.

« Terug