Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Skillet-frontman John Cooper komt met boek

Awake & Alive Book covermaandag 14 december 2020 11:29

Awake en Alive is vanaf nu niet alleen meer de titel van één van de bekendste tracks van Skilet, ze maken ook deel uit van het nieuwe boek van frontman John Cooper. Hij schreef dit boek nadat hij na al zijn wereldtournee's (by the way: al 23 jaar!) concludeerde dat mensen "wanhopig in de war zijn." Zeker in deze wereld waarin je continue mensen met meningen hoort.

Awake and Alive To Truth behandelt de heersende filosofieën van onze tijd van het postmodernisme, het relativisme en de populaire kijk op de goedheid van de mens, en bestrijdt deze standpunten door te staan op de absolute waarheid van het Woord van God.

In het boek wil Cooper enkele van de meest gestelde vragen in onze moderne cultuur beantwoorden. Daarnaast neemt hij ons mee op reis door enkele persoonlijke verhalen, schrijft hij over het gevaar van vertrouwen in je emoties.

En spoileralert: het boek eindigt volgens zijn website met het beste nieuws dat mogelijk is: God wil je redden van de chaos en de duisternis en breng je in Zijn glorieuze licht.

In zijn video-podcast Cooper Stuff vertelt John er meer over.

« Terug

Deel via