Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Hollyn neemt de tijd voor diepere dingen dan muziek

Hollynmaandag 22 maart 2021 10:17

Als je verlangt naar echtheid is Hollyn as good as it gets. De zangeres deelt openhartig over wat er speelt in haar hart, via haar muziek en haar andere kanalen. Via haar socials heeft ze nu gedeeld waarom ze al een poosje geen nieuwe muziek heeft uitgebracht. "Ik heb om persoonlijke redenen een tijdje geen nieuwe creatieve uiting gereleased. Het voelde nog niet goed." Check hier haar verhaal.

In de post bedankt ze voor bemoedigingen die ze mocht ontvangen. Die hebben haar duidelijk goed gedaan in de periode dat ze nu even geen muziek uitbracht. "Ik heb de afgelopen periode diepe zaken meer prioriteiten gegeven. Daardoor kan ik aanwezig zijn op elk moment, zeker op de momenten dat ik gewoon 'Holly' ben en niet onder druk sta van agenda's, roosters of doorga met optreden terwijl er geen publiek is."

Ze geeft aan meer te gaan delen over wat er achter haar ligt en over wat er gaat komen. Wel zegt Hollyn: "Ik geloof dat wie we zijn, de 23 uur van de dag die we niet achter de microfoon staan, juist het werkelijke verschil maakt." 

Het is niet duidelijk of er daarna ook nieuwe muziek komt. Mogelijk maakt dat deel uit van het verhaal dat ze plant te gaan delen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HOLLYN (@iamhollyn)

Foto: Facebook Hollyn

« Terug

Deel via