Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Nieuw album Crowder in juni

Crowder Milk and Honeyvrijdag 23 april 2021 23:58

Gods belofte, daarover gaat het nieuwe album dat banjo-speler, singer/songwriter, professioneel baarddrager en worshipleader Crowder in de planning heeft om uit te geven. Milk & Honey is dan ook de toepasselijke titel die het album meekrijgt. Het verschijnt op 11 juni, maakt Crowder bekend via zijn socials. En zijn muziek gaat trouwens ook op reis naar de maan.

Check hier de persoonlijke aankonding van Crowders nieuwe album:

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Crowder (@crowder)

Crowder vertelt daarin over Gods belofte van nabijheid en leiding, ook op de momenten dat het zwaar is. Hij spreekt daarin ook over de gevolgen van de coronacrisis, maar spreekt ook de verwachting uit dat we straks weer samen bij elkaar mogen komen om samen te genieten van muziek.  

Eén van de nieuwe tracks op dat album ken je al: Good God Almighty. Een nummer dat de ruimte in lijkt te gaan. NASA-astronaut Shane Kimbrough heeft laten weten dat het nummer op de playlist staat die aangaat op weg naar het lanceerplatform.

Crowder reageert op het bericht: "Thanks for taking 'Good God Almighty' with you to space. Give it a few plays up there for me."

Foto: albumcover Crowder

« Terug