Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Flevo Festival uitgesteld naar 2023

Flevo Festival logo28-06-2021 17:01 28-06-2021 17:01

We zullen nog één jaartje extra moeten wachten: de Stichting Flevo Festival maakt bekend de festivaleditie van 2022 uit te stellen naar 2023. Nadat eerder dit jaar bekend werd dat er nieuwe plannen werden gemaakt om een nieuw Flevo Festival te starten is er hard gewerkt om tot de realisatie daarvan te komen.

In een persbericht geeft de organisatie uitleg: "Tijdens de start van de realisatie van het Flevo Festival is 1 juli 2021 genoemd als belangrijke peildatum. Met nog krap 10 maanden te gaan, voordat de eerste editie in mei 2022 zou plaatsvinden, heeft het bestuur van de Stichting Flevo Festival besloten dit met een jaar uit te stellen. De belangrijkste reden voor dit besluit ligt in de financiële kwetsbaarheid en het daarmee gepaard gaande risico. Daarbij is het zeker in de huidige tijd lastig gebleken in deze periode een compleet nieuw festival, met bijbehorende organisatie op te zetten."

‘’We moesten deze stap zetten om ruimte te scheppen ondanks het vele werk dat al is   verzet. We gaan met evenveel elan verder op de weg die we zijn ingeslagen en blijven in gesprek met onze partners en sponsoren. We gunnen onszelf echter meer tijd om in 2023 met een gloednieuw Flevo Festival jongeren in Nederland te verrassen’’, aldus Wolter Rebergen namens de Stichting Flevo Festival.

Heb je al een kaartje besteld voor het Flevo Festival? Dan zul je de betaalde ticketprijs retour ontvangen. Begin mei ging de kaartverkoop van start nadat in november vorig jaar de organisatie aankondigde aan een come-back te werken.

« Terug

Deel via