Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Nieuwe singles Lauren Daigle en For King & Country

For King & Country Relate06-08-2021 20:16 06-08-2021 20:16

Wat helpt je midden in de zomer nog meer relaxen dan een tweetal fantastische nieuwe singles. Exact, niets! For King & Country heeft de eerste track gereleased van het nieuwe album dat in de maak is. En Lauren Daigle is terug met nieuwe muziek: live, soul, reggae en langer dan 6 minuten. Check deze twee knallers hier!

Luke van For King & Country hoorde een preek van Timothy Keller met de conclusie dat Jezus voornaamste emotie compassie is. Met dat thema wilde hij aan de slag gaan. Naar elkaar omkijken, empathie. Dat zijn thema's die hij en Joel graag delen in hun muziek. En dus ook in deze nieuwe track: Relate. Check hier de dikke live-versie.

En over live-muziek gesproken: Lauren Daigle is terug met een nieuwe single.

Lauren, zoals je Lauren live beleefd. Met haar waanzinnige backing-vocals, weergaloze band en het heerlijk buiten de muzikaal gebaande lijntjes kleuren. Een prachtige soul/reggae-worshiptrack van 6+ minuten. Geniet van Tremble!

En natuurlijk staan deze fonkelnieuwe tracks direct op de playlist van Seven, dus geniet ook deze zomer van de beste nieuwe tracks!

Foto For King & Country: Curb/Word Records
Foto Lauren Daigle: Centricity Music

« Terug

Deel via