Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Dit zijn de winnaars van de Dove Awards 2021

Dove Awards 2021 Lecrae Maverick City Music25-10-2021 09:20 25-10-2021 09:20

Afgelopen week zijn de winnaars van de Dove Awards bekend gemaakt. Het was de 52e editie van de awards voor beste christelijke muziek, die jaarlijks in de VS worden uitgereikt. Onder andere We The Kingdom, Lecrae, Needtobreathe, Tauren Wells, Evan Craft, For King & Country en TobyMac vielen in de prijzen. Check hier een overzicht van je favoriete Seven FM-artiesten.

Song van het jaar is geworden The Blessing, van Elevation Worship, Cody Carnes en Kari Jobe. For King & Country kreeg de duif voor artiest van het jaar, Maverick City Music voor beste nieuwe artiest en Brandon Lake voor songwriter van het jaar. 

De track Deep End is beste hip-hop song van het jaar. In de categorie beste rock-song kwam Needtobreathe als winnaar uit de bus met Who Am I. Famous For (I Believe) van Tauren Wells werd popsong van het jaar. KB's album His Glory Alone is hip-hop album van het jaar. Out Of Body van Needtobreathe is benoemd tot rockalbum van het jaar. We The Kingdom is popalbum van het jaar. Desesperado van Evan Craft is Spaanstalig album van het jaar. 

Voor hun video's kregen bij TobyMac (Help Is On The Way (Maybe Midnight)) en For King & Country (Burn The Ships Concert Film) ook een award. 

Check de site van de Zilveren Duif Awards voor het complete overzicht.

De uitreiking van de Dove Awards is hier terug te kijken (aanmelding voor TBN Netwerk vereist, daarna kun je het gratis bekijken).

Bron: Gospel Music Association
Foto: Facebook Dove Awards

« Terug

Deel via