Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Lecrae eerste naam EO Jongerendag 2022

Lecraedonderdag 10 maart 2022 16:00

Het was een originele puzzeltocht langs middelbare scholen in hele land. Daar verschenen vandaag plotseling spandoeken met de letters van de eerste artiest van de EO Jongerendag 2022. En dat ging om de letters: L-E-C-R-A-E. En daarmee is de bekende Amerikaanse rapper terug op het affiche van het evenement van Beam. In 2020 zou hij ook komen, maar kon het feest niet doorgaan door corona.

Het is voor de eerste keer dat de organisatie van de Jongerendag zo'n grote naam uit de hip-hop-scene op het grote podium programmeert. In september 2012 bracht Lecrae zijn album Gravity uit, dat door kenners het belangrijkste christelijke hip-hop album aller tijden genoemd wordt. Hij werkte voor zijn muziek onder andere samen met For King & Country, nobigdyl en Kari Jobe. Zijn bekendste track maakte hij met Andy Mineo: Coming In Hot, wat een echte hit werd op TikTok en Instagram. Recent bracht hij met 1K Phew het album No Church In A While uit.

Een paar jaar geleden was Lecrae ook in ons land voor shows in Amsterdam en Veenendaal. Hij werd toen bijgestaan door zangeres Hollyn, die toen in het voorprogramma stond. 

Bestel hier jouw kaarten voor de EO-Jongerendag.

Foto: Facebook Lecrae

« Terug

Deel via