Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

EO Jongerendag voegt NL'se namen toe aan line-up

Joram Kaatdinsdag 10 mei 2022 11:19

Naast Lecrae zijn ook Marc Floor, Pjotr en Sterre Koning toegevoegd aan de line-up van de EO Jongerendag. Het is voor het eerst dat er zulke jonge artiesten uit ons eigen land op het affiche van het evenement komen te staan. Het is ook lang geleden dat er meerdere Nederlandse headliners op het podium van het evenement stonden.

Marc Floor is nog maar 15 jaar en is volgens BEAM de afgelopen jaren steeds meer mensen gaan bereiken met zijn muziek. "Als oud-finalist van The Voice Kids bereikt hij tienduizenden jongeren zonder onder stoelen of banken te steken wie hij is en wat hij belangrijk vindt. Wij zijn ontzettend trots dat hij op 11 juni in Rotterdam Ahoy iets van zijn geloof, positiviteit en energie met ons gaat delen."

Rapper Pjotr is een upcoming rapper met positieve lyrics. "Pjotr deelt in zijn teksten graag iets van zijn geloof," aldus de organisatie van de Jongerendag. "Wij kunnen met trots aankondigen dat hij op 11 juni op de EO-Jongerendag staat! Je kunt hem onder andere kennen van zijn zomerhit 'Zonneschijn', en dat is precies wat hij in Rotterdam Ahoy komt brengen."

"Zangeres, actrice, influencer én christen, Sterre Koning is het allemaal." Daarom is BEAM erg blij dat ze komt optreden op 11 juni in Rotterdam. Het is niet de eerste keer dat Sterre een rol heeft op de EO-Jongerendag in 2018 vloog ze door de Gelredome in Arnhem tijdens de opening van de jongerendag.

Met de toevoeging van deze namen lijkt het er niet op dat de line-up van de EO Jongerendag compleet is.

Foto: Evangelische Omroep

« Terug

Deel via