Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Kari Jobe & Cody Carnes naar Nederland

Kari Jobe - The Blessingdinsdag 20 september 2022 13:01

Concertorganisator Events For Christ haalt worshipleaders Kari Jobe & Cody Carnes voor een reeks concerten naar Nederland en België. De concerten vinden plaats in oktober en november 2023. Het is voor het eerst dat ze ons land aandoen sinds het uitbrengen van het geliefde nummer The Blessing. Cody Carnes verzorgd het voorprogramma tijdens de worshipavonden.

Maak je klaar voor drie prachtige worshipavonden meezingen in 2023 met Kari Jobe & Cody Carnes. Op 20 oktober komen ze naar Ahoy Rotterdam (RTM Stage), op 22 oktober naar de Basiliek in Veenendaal en op 11 november naar La Madeleine in Brussel. Groot Nieuws Radio is erbij en we hopen je daar te ontmoeten. Tickets zijn vanaf nu te bestellen.

Kari Jobe trok al vanaf haar eerste muzikale stappen de aandacht. Met haar stem overtuigde ze al snel duizenden. En inmiddels is ze de stem van een generatie. De zangeres brak door met haar titelloze album en liet meteen haar hart voor aanbidding zien. Sindsdien werd ze een van de bekendste aanbiddingsleidsters ter wereld. Kari trouwde in 2014 met Cody Carnes. Het stel ontmoette elkaar in Gateway Church, waar Jobe lid werd van het team. Het duurde niet lang voordat Cody zelf een aanbiddingsalbum presenteerde. Cody Carnes verzorgt tijdens de concerten in Nederland en België het voorprogramma.

Koop jouw kaarten voor Groot Nieuws Radio presenteert Kari Jobe & Cody Carnes bij Events For Christ.


Kom alvast in de stemming

Natuurlijk hoor je de muziek van Kari Jobe & Cody Carnes vaak bij Groot Nieuws Radio en om alvast in de stemming te komen hebben we een playlist voor je gemaakt.

Foto: Events For Christ

« Terug

Deel via