Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Hillsong United komt naar Nederland!

Hillsong Unitedwoensdag 23 november 2022 15:55

De laatste keer dat ze in ons land waren was in 2010. Maar na 13 jaar keert één van 's werelds meest geliefde worshipbands terug naar ons land voor een avondvullend concert. Het gaat plaats vinden op donderdag 1 juni in RTM Stage in Ahoy Rotterdam. Bekende nummers als 'Oceans', 'So Will I (100 Billion X)', 'Another In The Fire' en vele anderen zullen natuurlijk voorbij komen.

Hillsong United (ook wel simpelweg United genoemd) is al jaren een begrip. De groep heeft de lat dan ook hoog gelegd in haar genre. De muziek spreekt tot de verbeelding en zou niet misstaan in een wereldwijde hitlijst. Terwijl het toch echt om aanbidding gaat. Aanbidding die al toonaangevend is geweest sinds de vroege jaren van de band. Wat ooit begon als een heuse jongerenband groeide met liederen als 'The Stand', 'From The Inside Out' en 'Hosanna' uit tot een collectief wat risico durft te nemen in aanbiddingsmuziek. Het resultaat klinkt fraai en kunstzinnig en wordt massaal beluisterd (en meegezongen) door een net zo veelkleurig publiek als de muziek zelf.

Het concert in Rotterdam op 1 juni 2023 is het eerste volledige aanbiddingsconcert van de groep op Hollandse bodem zonder dat ze deel uitmaakt van een groter evenement. Dit jaar verscheen het nieuwe album 'Are We There Yet?' en United zal natuurlijk nieuw materiaal laten horen, maar wie 'Oceans', 'So Will I' en zoveel andere onvergetelijke liederen uit volle borst live wil meezingen, moet op 1 juni in Rotterdam zijn. Volgens concertorganisator Events For Christ belooft de kaartverkoop snel te gaan en moedigt liefhebbers aan niet te wachten met het reserveren van kaarten.

Beeld: Hillsong United

« Terug

Deel via