Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Nieuw album én dichtbundel van Kevin Quinn

Kevin Quinnzaterdag 04 maart 2023 08:08

"Beschouw het als een stukje van mij dat je nog nooit eerder hebt gezien." Met deze woorden kondigt zanger en acteur Kevin Quinn aan dat hij nog een passie heeft: het schrijven van gedichten. Daarvan deelt hij nu met de wereld door middel van zijn dichtbundel '23 Letters,' een gedicht voor elk van zijn levensjaren. En het schrijven was nog niet klaar. Er komt ook een nieuw album.

"De bundel begint met 8 inleidende gedichten, allemaal met een rode draad van nieuwsgierige thema's met vragen als 'wie ben ik' en 'ken ik mijn plaats', en gaat vervolgens over tot de kern: een compilatie van 23 onderscheidende gedichten, geschreven als individuele "brieven" aan een respectieve ontvanger, van een aangegeven auteur," aldus de omschrijving bij de aankondiging. De ondertitel van 23 Letters is: "And Other Lessons From Along The Way." Kevin schreef de gedichten tijdens de lockdown, waarin ook hij aan huis gebonden was. 

Kevin Quinn werd bekend door zijn rol in de christelijke Netflix-film A Week Away en scoorde daarna hits met Wildfire en It's About Time. Op 27 februari maakte hij bekend te werken aan een nieuw album.

Foto: Facebook Kevin Quinn

« Terug

Deel via