Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Shell Marie - New Creation EP

Shell Marievrijdag 28 juni 2019 19:00

Deze week stellen we de nieuwe EP New Creation van Shell Marie integraal aan je voor. Binnen de Christelijke muziek is Shell Marie een relatief nieuwe naam. Op 31 oktober kondigde ze via YouTube aan, waar ze sowieso heel actief is met onder andere covervideo’s en wekelijkse livestreams, dat ze haar muziekcarriere binnen de Christelijke muziek zou voortzetten.

Voor die tijd was ze onder andere onder de naam Michelle Willis actief in de seculiere popscene en speelde ze in diverse musicals, waaronder in de rol van Annie in de gelijknamige musical.

Op New Creation vinden we een zestal poptracks. Shell Marie begint de EP met de titeltrack, een proclamatie dat ze niet meer is wie ze ooit was nu ze is herboren. Ze daagt je uit om ook deze keuze te maken.
"I’m Yours" vervolgt met een variatie op dit thema. Met de kracht van God en met zijn leiding kun je morgen aan, ook als er moeilijke situaties op je pad zijn.

In het muzikaal rustiger "Stained Glass" laat ze het prachtige beeld zien van gebrandschilderd glas waar de zon doorheen schijnt als de wolken zijn verdwenen. In een moeilijke situatie ben je niet gebroken, je bent enkel aan het wachten om geheeld te worden.
Het vrolijke "Shine" vertelt hoe God naar ons kijkt als zijn ontwerp en hoe wij vanuit het donker licht verspreiden. “On My Team” gaat muzikaal meer de rock-kant op, maar ook inhoudelijk is deze track stoerder van aard. Wanneer de tegenstander je in zijn greep denkt te hebben komt God, jouw teamgenoot, en slaat hem knock-out. De EP besluit met de uitnodiging om thuis te komen, de hemel wacht erop om blij te zijn om jouw keuze. Eigenlijk dezelfde uitdaging waar ze haar EP ook al mee begon.

« Terug

Deel via