Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

The Afters terug op EO-Jongerendag

The Aftersdonderdag 20 februari 2020 16:10

Beam, onze vrienden bij de EO en organisator van de jaarlijkse Jongerendag, maakte donderdagmiddag de tweede artiest voor het evenement van dit jaar bekend. De Amerikaanse band The Afters zal hier voor de tweede keer een show geven. De kans is groot dat nummers van hun meest recente album 'Fear No More' een belangrijke plek tijdens hun concert krijgen.

In 2009 maakte The Afters hun debuut in Nederland op het Flevo Festival. Twee kaar later stonden ze voor het eerst op het Jongerendag-podium. In 2017 was de band ook in ons land toen ze in het voorprogramma van For King & Country stonden. Het werd daarna hoog tijd voor weer een show in Nederland van de band van zanger Joshua Havens. Zeker nadat ze met hun nieuwe album bekendheid kregen dankzij hits als Well Done, Lightning en de track Welcome To The Future die je bij Seven FM veel voorbij hebt horen komen.

De band is verantwoordelijk voor stapels Week Albums en Track Seven’s, dus wij van Seven zijn razend enthousiast over deze nieuwe naam.

De EO-Jongerendag vindt plaats op 6 juni in Ahoy in Rotterdam. Eerder maakte de organisatie bekend dat ook Lecrae een show geeft op het evenement. Zoals elk jaar zal ook de Beam Worship Band weer van de partij zijn. Een derde headliner wordt op 5 maart bekend gemaakt. Kaarten voor de EO Jongerendag zijn hier te bestellen.

Beeld: Website The Afters

« Terug