Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Favoriet LZ7 terug op EO-Jongerendag

LZ7donderdag 05 maart 2020 16:10

De Britse groep LZ7 komt dit jaar terug naar de EO-Jongerendag. Als inwoners van Manchester (en daarmee bikkelharde voetbalfans) kun je ze makkelijk topscoorders van Jongerendag-podiumplekjes noemen. LZ7 brengt onder andere de tracks van het nieuwe album 'These Are Better Days' mee, bekend van de hits 'Giant Killer', 'Legends' en 'Breakthrough'.

De crew rondom zanger Lindz West debuteerde in 2012 op de Jongerendag, om een jaar later direct terug te keren, net als in 2016. Tussendoor stond Lindz ook op het podium van het evenement, in 2014 onder zijn eigen naam en twee jaar geleden onder de noemer The Drop. Jongerendag-presentator Joram Kaat laat in een reactie aan Seven FM weten dat LZ7 na al die jaren nog steeds één van de meest gevraagde artiesten is.

Andere headliners voor het grote Beam-evenement zijn dit jaar Lecrae en The Afters. Verder is er muziek van de Beam Worshipband en is er een nieuw fenomeen: Beam Full Energy. Het gerucht gaat dat de line-up met de toevoeging van LZ7 nog niet volledig is, dus het blijft nog even spannend. 

Kaarten voor de EO-Jongerendag op 6 juni in Ahoy Rotterdam kun je hier bestellen.

« Terug

Deel via