Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_philippahanna

Live-uitgave dc Talk na ruim 20 jaar te streamen

dc talk supernatural experience livemaandag 09 maart 2020 21:36

Ze inspireerden met Jesus Freak de soundtrack van in ieder geval een hele generatie muziekliefhebbers met een indrukwekkende boodschap. We hoeven ons niet te schamen voor ons geloof. dc Talk, de band van Toby Mac, Kevin Max en Michael Tait is natuurlijk voornamelijk bekend van dat album uit 1995. Maar wist je dat je vanaf nu ook een live-album uit de 90’s kan streamen?

Het gaat om het album The Supernatural Experience dat ze uitbrachten in 1999. Een eerder uitgebracht live album genaamd Welcome To The Freakshow uit 1997 stond al wel op de streamingdiensten, maar nu is de catalogus dus nog een stukje uitgebreider. Op de nieuw toegevoegde release staan bekende nummers zoals What If I Stumble, Supernatural en Into Jesus.
Er is niet een duidelijke aanleiding gecommuniceerd over waarom het album nu is gepubliceerd. Reacties op social media loven onder andere de sound van het album: “Deze nummers hebben de tand des tijds doorstaan.” Maar ook “Dit album staat als progressief rockalbum nog steeds overeind.”

« Terug

Deel via