Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Jorge (die van M.I.C.) is back!

Jorge Mhonderadonderdag 12 maart 2020 21:42

I, I, I am Jorge Mhondera, is terug! Dat paspoort gaat hij wel nodig hebben, want hij staat op 14 november in het voorprogramma van Groot Nieuws Radio presenteert: Matt Redman in de IJsselhallen in Zwolle. Jorge Mhondera is een echte wereldburger. Hij groeide op in Zimbabwe, woonde in Zuid-Afrika, Engeland, Duitsland en Nashville en heeft als lid van M.I.C. op podia over de hele wereld gestaan.

Jorge was er bij toen M.I.C. het jubileum van de EO Jongerendag in de Amsterdam Arena opluisterde. De afgelopen jaren zong hij mee in Matt Redmans band terwijl hij als producer en songwriter ook stappen zette in de mainstream muziekwereld. Dat heeft het hart van Jorge: het licht van het Evangelie laten schijnen op de plekken waar het niet vanzelf komt. ‘JorgyJacket’ presenteert zijn solo werk in juni dus in ons land. Deze maand verschijnt Jorge’s eerste solo single ‘Heaven’s Symphony’; een voorproefje van zijn solo debuut op BEC Recordings. Jorge mengt de vele stijlen die hij oppikte in zijn rijke muziekleven. Van pop en rock tot soul met een urban ‘vibe’. Boven alles heeft Jorge Mhondera echter een hart voor aanbidding. Dat zal dan ook luid en duidelijk doorklinken op 14 november.

Kaarten voor Groot Nieuws Radio presenteert Matt Redman (met voorprogramma Jorge Mhondera) zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl

« Terug

Deel via