Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Concert Casting Crowns opnieuw gepland

Casting Crowns Mark Hall Studiomaandag 13 september 2021 22:45

De populaire Amerikaanse band Casting Crowns komt volgend jaar toch naar Nederland. Voor de coronacrisis concerten onmogelijk maakte, stond er ook een concert gepland in 2020. De nieuwe datum is: zondag 29 mei 2022. Het evenement vindt plaats in de nieuwe RTM Stage in Ahoy Rotterdam. Volgens concertorganisator Events For Christ "een fantastische lokatie voor de echte muziekliefhebber."

De organisatie zegt verder in een aankondiging: "Wie een ticket had gereserveerd voor het geplande optreden in 2020 hoeft niet opnieuw te reserveren maar zal de komende tijd bericht krijgen over alle opties voor het komende concert."

De kans is groot dat Casting Crowns met flink wat nieuwe muziek naar ons land toe komt. Zo verscheen recent al een eerste nieuwe single genaamd Scars In Heaven. En de band zegt ook al meer muziek live te kunnen laten horen. Eind deze maand start de Only Jesus Tour die de band door de V.S. brengt, samen met Matthew West. Kaarten kopen voor het concert van Casting Crowns in Nederland doe je hier.

Foto: Facebook Casting Crowns

« Terug

Deel via