Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Crowdfundactie moet Jongerendag redden

Jongerendagvrijdag 24 september 2021 10:18

De toekomst van de EO Jongerendag staat op het spel. Beam, de jongerentak van de EO, is een crowdfundingsactie gestart om het evenement in 2022 toch door te laten gaan. De omroep kan niet meer voor alle kosten opdraaien in verband met "de hoge ambities die de EO de komende jaren waar wil maken." Check hier hoe je Beam kunt helpen de Jongerendag te behouden.

“Mijn eerste EO-Jongerendag was erg bepalend voor mijn geloof," aldus presentator Joram Kaat. "Daarvoor leek het alsof de kerk en school twee verschillende werelden waren in mijn leven. Door met duizenden leeftijdsgenoten samen te komen en te luisteren naar toffe muziek en sprekers, kamen die werelden voor mij samen. God komt echt dichtbij op zo’n dag. Als EO BEAM komen we in actie om deze ervaring ook te bieden aan de jongeren van nu, die dit juist in deze periode zo goed kunnen gebruiken. Een dag waarop je samen je geloof kan delen, in begrijpelijke taal en door muziek die je raakt”.

Arjan Lock, directeur van de EO: “Als EO zijn we financieel gezien een stabiele organisatie, maar we hebben hoge ambities, waarin we afhankelijk zijn van het geld dat leden en donateurs aan de EO geven. Daarom kunnen we de EO-Jongerendag van 2022 alleen samen mogelijk maken”.

Doe hier mee aan de crowdfunding.

Foto: EO Beam

« Terug

Deel via