Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_philippahanna

Remedy Drive in de race voor Human Freedom Music Awards

Remedy Drive concertwoensdag 17 november 2021 15:17

Dat de band Remedy Drive al jaren bezig is met het thema gerechtigheid, in het bijzonder de strijd tegen mensenhandel, weten we. Hun laatste paar albums (die we veel hebben gedraaid) stonden daarvan in het teken. Nu maakt de band kans op een Human Freedom Music Award. En bijzonder genoeg draait het bij die prijs niet om het winnen van een muziekprijs. Lees hier het verhaal.

Door middel van een puntensysteem maken bands en muzikanten kans op deze award. Het uiteindelijke doel is aandacht vragen voor het onrecht van mensenhandel en het ophalen van geld om mensen te bevrijden. Daar deelt Remedy Drive ook met regelmaat over op hun socials, bijvoorbeeld als er kinderen zijn bevrijdt. De track Lovely van Remedy Drive doet het nu zo goed dat ze er straks met de prijs vandoor kunnen gaan. Hier check je hoe je ze kunt helpen.

Meedoen met de Human Freedom Music Awards kan t/m 30 november. De organisatie verbindt muzikanten en fans in de strijd tegen mensenhandel. Onder meer Switchfoot gitarist Drew Shirley en muzieklegende Charlie Peacock maken onderdeel uit van de jury. 

Foto: Facebook Remedy Drive

« Terug

Deel via