Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

EO Jongerendag 2022 gaat door!

The Beam Dudemaandag 22 november 2021 08:40

Goed nieuws! Samen met 15 duizend jongeren, naar de 45e editie van de EO Jongerendag: het kan toch! De crowdfunding-actie van jongerenmerk Beam is geslaagd. "We zijn weggeblazen door de gigantische steun van onze achterban," aldus Jongerendag presentator Joram Kaat. Het wachten is nu op welke artiesten er voor de Jongerendag aangekondigd zullen worden.

Joram gaf het startsein voor de kaartverkoop deze zondagochtend tijdens de Beam Kerkdienst op NPO 2. De afgelopen maanden heeft BEAM, de jongerencommunity van de EO, actiegevoerd om deze dag samen mogelijk te maken. Er is massaal gehoor gegeven aan deze oproep, waardoor het volledige bedrag in donaties is opgehaald. En dat is goed nieuws voor liefhebbers van christelijke muziek, want het (grootste christelijke Europese!) evenement trekt al jarenlang grote namen aan voor knallende optredens. 

De 45e EO-Jongerendag vindt, net als in 2019, plaats in Rotterdam Ahoy. Het is een van de grootste christelijk evenementen van Europa waar duizenden jongeren samenkomen om hun geloof te beleven of voor de eerste keer kennismaken met de woorden van Jezus.

Kaarten voor de Jongerendag kun je hier bestellen.

Foto: Evangelische Omroep

« Terug

Deel via