Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Gitarist Drew Shirley stopt bij Switchfoot

Drew Shirley28-02-2022 14:31 28-02-2022 14:31

Nadat Switchfoot in 2003 het album A Beautiful Letdown had uitgebracht kreeg Drew een plek in de rockband. Op de acht daaropvolgende albums kreeg hij een prominente plek en dat was ook duidelijk tijdens de diverse concerten in Nederland. "Na jaren samen de weg te hebben gedeeld, hebben Drew en de band besloten om verschillende wegen in te slaan en gaan ze uit elkaar," laat de band nu weten.

Het statement is gedeeld via een speciale nieuwsbrief van de band en via social media. "We houden heel veel van Drew en we zijn zo dankbaar voor de tijd en herinneringen die we hebben gehad," vervolgd de band. "Dit is zeker een moeilijk seizoen voor ons geweest, met uitdagingen die ons uiteindelijk in verschillende richtingen hebben gebracht. We hebben altijd gezegd dat onze vriendschappen belangrijker zijn dan de band. En het is nog steeds waar: onze liefde voor elkaar is zoveel groter dan rock and roll. We zijn verheugd om te zien wat het volgende hoofdstuk inhoudt voor Drew, en ook voor Switchfoot."

Drew deelt via zijn sociale media nog niet veel over zijn afscheid bij de band of zijn muzikale toekomstplannen, maar spreekt de verwachting uit dat hij nog wel woorden verwacht te vinden om te delen. 

Foto: Facebook Drew Shirley

« Terug

Deel via