Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

LIVEBLOG: Nagenieten van Youth.Opwekking

YouthOpwekkingmaandag 13 mei 2024 09:50

Komend weekend vier je Pinksteren tijdens Youth.Opwekking, het jongerenterrein van de conferentie die wordt gehouden bij het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Bij Seven FM hoor je deze weken wat er tijdens dit weekend gaat gebeuren. Van sprekers, niet te missen worshipsets en waanzinnige optredens! Luister naar de avondshows vanaf 19:00 om niets te missen.

Hier sluiten we dit live-blog. Dank je wel voor het volgen!

Beluister de sprekers van The Great Place terug
Klik hier om naar het digitale pinksterconferentieterrein van Opwekking te gaan. Daar kun je op het digitale jongerenterrein de sprekers terugkijken.

Vijf vriendinnen laten zich dopen op Opwekking
Verslaggever Eunice Nahuis van Groot Nieuws Radio sprak Elise, die zich vorig jaar op Opwekking liet dopen. Zelf doopte ze dit jaar haar vier vriendinnen. Beluister hier het gesprek:


Nagenieten met alle songs uit de samekomsten in één afspeellijst


Travis Greene sluit Youth.Opwekking af in The Great Place


Don Ceder, Tweede Kamerlid van de ChristenUnie, draait in de Keet


Het thema dit jaar is: Dichterbij

Roberto Rosso in The Great Place

Het is begonnen!

De sprekers van Youth.Opwekking

Net zoals in de grote tent op het hoofdterrein worden ook in The Great Place diensten gehouden! Elke ochtend en avond, om 10.00 uur en 20.00 uur. Met verschillende sprekers! Zo wordt Youth.Opwekking afgetrapt door spreker Shelton Telesford op vrijdagavond, spreken Ruben Koudstaal en Mark Stoorvogel op zaterdag en worden de zondagse diensten geleid door Joakim Lundqvist en Esther Vorsteman. Op maandag is het woord aan Wouter de Vos van 4M. Hij mag spreken in de laatste dienst op de conferentie van dit jaar.
Siem sprak hem vanavond in de avondshow, om kort vooruit te blikken. Waar gaat hij het over hebben? Je hoort het hieronder!Seminar over relaties en seksualiteit
Naast diensten en livemuziek zijn er ook seminars op Youth.Opwekking! Siem belde vanavond in de avondshow met Filemon Peroti. Samen met zijn vrouw Joyce geeft hij komende zondag een seminar over relaties en seksualiteit. Benieuwd wat je kan verwacht?
Luister het gesprek hieronder!Roberto Rosso gaat knallen op mainstage Youth.Opwekking
Als je hem volgt op Instagram heb je het waarschijnlijk wel gezien: hij vliegt van hot naar her! Letterlijk. Het zijn drukke tijden voor Roberto Rosso. Hij is net terug van een reis met Compasion naar Kenia en is ondertussen alweer druk bezig voor komend weekend. Aanstaande vrijdagavond staat hij namelijk op het podium van Youth.Opwekking in Biddinghuizen. Roberto draait om 22.30 uur namelijk een set in The Great Place en dat belooft een feestje te worden. 
Nando sprak hem in de avondshow om terug te blikken op zijn bijzondere reis en vooruit te kijken naar komend weekend. Check het gesprek hieronder!Het verhaal van Youth.Opwekking vrijwilliger Maryse
Zonder vrijwilligers geen Youth.Opwekking! Misschien sta je daar niet bij stil als je op het conferentieterrein rondloopt, maar dat is wel wat het is. Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Youth.Opwekking en zorgen ervoor dat jij komend weekend en te gekke tijd kan beleven op het jongerenterrein.

Maar wie zijn die mensen? En wat doen ze allemaal? Siem sprak met vrijwilliger Maryse. Zij werkt mee aan Youth.Opwekking in een leidinggevende rol in De Keet. Ze vertelde wat ze daar precies doet én gaf advies: wat mag je komen weekend niet missen?Afsluitend worshipconcert Travis Greene
Op maandagmiddag sluit niemand minder dan de Amerikaanse voorganger en gospelzanger Travis Greene het programma af. Nando belde met Gilbert Thera, coördinator van Youth.Opwekking over hoe het concert eruit gaat zien. Luister deze week vanaf 19:00 naar de avondshows bij Seven FM om meer van het programma van Youth.Opwekking 2024 te ontdekken.

Beeld: Facebook Youth.Opwekking

« Terug

Deel via