Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Ook geen EO Jongerendag in 2021

Jongerendag afgelast 2021donderdag 07 januari 2021 09:58

De organisatie van de EO Jongerendag heeft bekend gemaakt dat het evenement ook dit jaar door de corona-pandemie niet door zal kunnen gaan. "Misschien niet geheel onverwacht, maar daarom niet minder balen," aldus Beam, de jongerentak van de EO. "Ondanks dat we hoopvol zijn over het nieuws van de eerste vaccinaties, hebben we realistisch moeten kijken naar dit grote evenement." Lees hier meer.

"Het zal tijd kosten om grootschalige evenementen weer te kunnen organiseren. Helaas is het te ingewikkeld om, gezien alle protocollen en voorbereidingstijd, een evenement met 15.000 jongeren in 2021 te organiseren." Daarmee gaat ook deze editie van het evenement dus niet door. Vorig jaar werd de het evenement door corona ook afgelast. Toen bestond de line-up uit Lecrae, The Afters en LZ7. Dit jaar zou de EO Jongerendag op 5 juni gehouden worden in Ahoy in Rotterdam. Voor deze editie waren nog geen artiesten bekend gemaakt.

Via sociale media wordt teleurgesteld, maar begripvol gereageerd. Zo is te lezen: "eojd gaat misschien niet door, maar God wel, Hij wordt niet gestopt door een virus. Hij is groter!" en ook "...dan hopen op volgend jaar!"

« Terug