Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Needtobreathe kondigt nieuw live-album aan

NEEDTOBREATHE-Live-from-the-Woods-Vol-2-Album-Cover-Artwoensdag 13 januari 2021 09:19

Op 12 en 13 maart gaat Needtobreathe twee concerten geven in Pelham (in de Amerikaanse staat Tennessee). De band heeft bekendgemaakt dat er deze avonden opnames gemaakt worden voor het nieuwe live-album dat een maand later, op 16 april, uit zal komen. En ook de titel van dit album is bekend gemaakt: Live From the Woods Vol. 2. Fans zijn welkom, omdat het om een evenement in de open lucht gaat.

Ondanks de coronacrisis, wat er in Nederland voor zorgt dat evenementen niet zijn toegestaan, is dat in Amerika anders. Wel zijn er strenge maatregelen getroffen. "In verband met social distancing, zowel binnen als buiten, zullen op locatie COVID-maatregelen van kracht zijn," stelt de band in de aankondiging. Denk daarbij aan onder andere het verplicht dragen van maskers en het meten van de temperatuur van bezoekers.

Het maken van het live-album in een maand kan je wel echt recordsnelheid noemen. Extra tof voor alle fans die er niet bij kunnen zijn, zoals wij hier in Nederland. Zelf heeft de band er echt veel zin in. "We’ve never gone this long without playing a live show, so we’re especially proud to announce TWO socially distant outdoor shows..."

Hier kun je alvast in de stemming komen met Live From the Woods Vol. 1.

« Terug