Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Afscheidsinterview Frenzy van Damascus

Damascus Frenzyzaterdag 16 januari 2021 09:18

Hip-hop groep Damascus heeft afscheid genomen van Frenzy. Deze week was hij samen met bandleden Martin en Eline te gast in het programma Backstage bij Groot Nieuws Radio om terug te blikken op zijn 10 jaar bij Damascus. En tijdens het gesprek bleek ook dat de huidige leden grote plannen hebben voor de toekomst. Beluister hier het gesprek.

Aanleiding voor Frans om te stoppen bij Damascus was de situatie thuis en op het werk. “Eind 2019 diende thuis een vierde spruit zich aan. Ook op mijn werk kreeg ik een kans om als partner in het bedrijf te stappen. Damascus is altijd een hobby geweest wat we er voor een groot gedeelte naast doen. (…) Ik wil ook niet de rem zijn op de band, dat je niet altijd de keuzes kan maken die nodig zijn voor de band,” aldus Frenzy.

In de afgelopen 10 jaar heb je Damascus bij Seven FM leren kennen door tracks als Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen, Niet Van Deze Wereld en Zuivere Koffie. 

Damascus 3.0
Wat kunnen we verwachten van Damascus dit jaar? “Dat is erg afhankelijk van de huidige crisis die we hebben”, vertelt Eline. Dit jaar gaan we vooral focussen op het schrijven van liederen, welke sound willen we creëren, wat willen we naar buiten brengen. En vormgeven aan Damascus 3.0.”

Het hele gesprek met Martin, Frans en Eline van Damascus kun je hier terugluisteren.

Bron: Groot Nieuws Radio

Foto: Facebook Damascus

« Terug