Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Jamie Grace kandidaat in American Idol

Jamie Grace American Idoldinsdag 02 februari 2021 21:57

Beautiful Day, Fighter, Do Life Big... Tien jaar geleden werd zangeres Jamie Grace op jonge leeftijd ontdekt door Gotee Records. En door de jaren heen hebben we haar veel gedraaid. Ze is zelfs nog ééns in Nederland geweest voor een concert in Amsterdam. Nu is ze terug met een opmerkelijk bericht: ze is klaar om opnieuw ontdekt te worden. De zangeres doet mee aan het nieuwe seizoen van American Idol.

Na een periode van het releasen van een paar singles kwam in november vorig jaar de EP Normal uit. Zoals ze het zelf noemt: indiemuziek. En juist binnen dit genre is Jamie toe aan een nieuwe booster van haar carrière. Dat de zangeres haar deelname deelt doet natuurlijk wel vermoeden dat ze in ieder geval door is naar de tweede ronde, maar hoe haar deelname precies verloopt blijkt natuurlijk nadat de uitzendingen van het nieuwe seizoen van American Idol zijn uitgezonden.

De zoektocht naar de nieuwe superster start deze maand. Het is alweer het 19e seizoen. Uit het programma zijn ook een hoop muzikanten die je kent van onze playlist voortgekomen. Denk hierbij aan Mandisa, Colton Dixon en Danny Gokey. En Hollyn had het programma niet nodig om door te breken, maar deed wel op 15-jarige leeftijd auditie van de talentenjacht. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jamie Grace (@jamiegraceh)

Check hier de recent uitgebrachte EP van Jamie Grace.

Foto: Facebook Jamie Grace

« Terug

Deel via