Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_blanca

Hanne de Vries onderdeel van internationale livestream

Hanne de vrieswoensdag 10 februari 2021 09:43

Charcoal, een collectief van internationale artiesten, organiseert aanstaande zaterdag een bijzondere live-stream. Zo'n stream is omdat het op internet gebeurd al snel internationaal, maar het evenement is in het bijzonder gericht op vier landen: Hong Kong, India, Roemenië én Nederland. Elk land heeft een eigen tijdslot en de muziek bij de Nederlandse variant is van Hanne de Vries.

"We hebben corona, we hebben tal van andere zaken, maar bovenal hebben we de liefde," aldus Hanne de Vries in zijn aankondiging. Niet voor niets is er gekozen om een dag rondom het thema liefde te organiseren op 13 februari, de dag voor Valentijnsdag. Om twee uur 's middags start de stream waarin hij deelneemt. De livestream is te volgen via YouTube.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Charcoal (@charcoalignite)

Je zou Hanne kunnen kennen van de albums White Flag, Face To Face, Favour en Not A Fairytale die hij de afgelopen 10 jaar uitbracht of zijn samenwerkingen met Damascus en Roberto Rosso. Ook stond hij op het podium van de EO Jongerendag als onderdeel van de Beam Worship Band.

Foto: Facebook Hanne de Vries

« Terug

Deel via