Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Wereldtournee Bethel Music langs Nederland

Bethel Musicvrijdag 20 januari 2023 22:06

No Longer Slaves, Egypt en Goodness Of God. Staan deze in jouw lijst met favoriete worshiptracks? Dan klinkt dit nieuws je waarschijnlijk als muziek in de oren: Bethel Music komt naar Nederland. Het concert maakt onderdeel uit van de Come Up Here wereldtournee en staat gepland voor 23 mei in Ahoy Rotterdam (de RTM Stage).

Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom de muziek van het Bethel worship team zo breed gezongen wordt. Het brengt de emoties en gedachten in de persoonlijke relatie met God op een bijzondere manier op de lippen van mensen. De leden van het Bethel Music team, geleid door Brian en Jenn Johnson, worden wereldwijd gewaardeerd om hun passie en overtuiging. Bezoekers van eerdere avonden in Nederland, in 2016 en 2017, herinneren zich ongetwijfeld de bijzondere momenten waarop bijvoorbeeld ‘No Longer Slaves’ gezongen werd. 

Het Bethel Music Collectief reist in 2023 over de hele wereld en zal op 23 mei een aanbiddingsconcert verzorgen. Wat zeker is, is dat je een avond vol vurige passie en diepe aanbidding mee gaat maken waarin zowel bekende Bethel liederen klinken als de gloednieuwe van het album ‘Come Up Here’. 

Kaarten voor dit concert kun je hier bestellen.

Foto: Facebook Bethel Music

« Terug

Deel via