Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_taurenwells

Jay-Way te gast bij Beam Kerkdienst

Jay-Way portret08-11-2020 17:06 08-11-2020 17:06

Nadat recent LZ7 een bijdrage leverde aan de Beam Kerkdienst, was vandaag een ander internationaal succes en Nederlands megatalent Jay-Way te gast in de televisie- en YouTube kerkdienst van de EO. Hij deed een live-versie van zijn nieuwe akoestische uitvoering van Diary en vertelde openhartig over een kwetsbare periode met presentator Joram Kaat. Check hier de beelden.

De uitzending stond in het teken van het thema depressie, iets waar Jay-Way mee heeft geworsteld. "Ik weet dat ik in mijn geval een periode heb gehad waarin ik mezelf ging isoleren van iedereen. En dat het moeilijk was om uit bed te komen op een gegeven moment. Ik had een laag zelfbeeld en ik ging mezelf ook heel erg vergeljken met andere mensen." 

Zijn depressie heeft een grote invloed gehad op zijn muziek. "Ik ben wel iemand die heel erg eelijk is in de dingen die ik schrijf. En dan krijg je dit soort nummers".

Check hier zijn bijdrage aan de Beam Kerkdienst:

Jay-Way ken je bij Seven FM vooral van de remix van zijn nieuwe track No, I'm Not Ok. Zijn gelijknamige EP is ook akoestisch verschenen.

« Terug