Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_forkingandcountry

Tauren Wells start podcast The High Note

TaurenWells-Color-Toned2of8maandag 09 november 2020 20:20

Het porselein in de kast staat net niet op springen. Zo hoog, maar toch loepzuiver. Hij kan het als eigenlijk geen andere christelijke performer op dit moment: Tauren Wells. Hij is begonnen aan een podcast waarin hij jou wil helpen waarde toe te voegen aan het leven & het leven met God. Ook door juist dingen uit zijn eigen leven te delen.

The High Note is niet alleen een verwijzing naar het grote stembereik van de zanger en worshipleader, maar is ook een Engels gezegde. Het staat voor 'op een prettige of plezierige manier'. En die beide woorden omschrijven de podcast goed, ook al start hij zijn eerste podcast met de woorden: "Disclaimer, I am not a professional podcaster." 

Tauren draait er in de eerste afleveringen al niet omheen. Onder andere wordt stilgestaan bij politiek (mocht je het gemist hebben, dat was recent een heel actueel thema in de V.S.). Hij verlegt daarin de focus van Capital Hill (de berg in Washington waar het Amerikaanse congres staat) naar Golgotha, de berg waar Jezus stierf aan het kruis. 

Check hier de nieuwe podcast van Tauren Wells.

Foto: taurenwells.com

« Terug