Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_philippahanna

Niet Van Deze Wereld van Damascus op cd

Damascus - Niet Van Deze Wereldmaandag 23 november 2020 08:39

Digitaal kunnen we al een poosje genieten van de nieuwe tracks van Damascus, binnenkort kan dat (inclusief nieuwe tracks) ook op cd! En op het schijfje staan ook twee nieuwe nog niet uitgebrachte tracks. Hier alle details! En naast dit toffe nieuws neemt de groep ook afscheid van één van de founding fathers: Frenzy.

Niet Van Deze Wereld: op 1 december 2020 is daar eindelijk het nieuwe album. Van Damascus: een fysieke release in gelimiteerde oplage. Behalve de zes tracks die online al werden uitgebracht hoor je daarop ook twee gloednieuwe liedjes, waaronder de chanson Voor Jou met Jafeth Bekx van InSalvation. In de nieuwsbrief van de band schrijven ze: "Een uniek cadeau voor de sint of met kerst: de digitale release op Spotify volgt namelijk pas op 1 januari 2021." 

Tracklist:
1. Niet Van Deze Wereld
2. Overwinnen met Hanne de Vries
3. Alles Heeft Een Tijd
4. Voor Nu Genoeg met Lars Gerfen, Joke Buis en Rokus Maasland
5. Allez
6. Hier Bij Mij met Wiliam Wixley (nieuw!)
7. Voor Jou met Jafeth Bekx (nieuw!)
8. Niet Van Deze Wereld (Reyer Remix)

Afscheid Frenzy
Na meer dan tien jaar trouwe dienst nemen we met deze release helaas ook afscheid van Frans ‘Frenzy’ Petersen. Samen hebben we talloze avonturen beleefd, zoals het winnen van vier Zilveren Duif-awards, een reis naar de Dominicaanse Republiek, de uitverkochte clubtour en het uitbrengen van een waslijst aan videoclips en projecten. Frans is onlangs vader geworden van een vierde, in combinatie met werk en kerk vraagt Damascus (te)veel van zijn tijd. We gaan uit elkaar als goede vrienden en hopen nog een groot optreden te organiseren waarin hij afzwaait. De overgebleven leden Martee, Eline en MaddoC gaan met z’n drieën verder als Damascus en zijn plannen voor nieuwe projecten aan het maken.

« Terug