Nu te horen op Seven FM

sevenfm2018header_rendcollective

Kevin Max neemt solo afscheid met ode aan Larry Norman

Kevin Max Revisiting This Planetmaandag 23 november 2020 19:09

Only Visiting This Planet, het album dat Larry Norman uitbracht in 1972, is opnieuw opgenomen en uitgebracht door Kevin Max. Zijn versie heeft de titel Revisiting This Planet meegekregen. Bij het uitbrengen zaait Max wel een beetje paniek. Hij schrijft: "thank you all, it’s been a fun 20 years. Goodbye now. KM." En ja, hij stopt met z'n solo-carrière, maar er is een nieuwe band.

Met zijn versie van het album van Larry Norman blijft Kevin Max muzikaal dicht bij het origineel. Er zijn een paar verschillen. Zo ontbreekt het nummer I Wish We'd All Been Ready. En Max voegde het nummer God Part IV toe. We hebben de nieuwe en oude versies van het album even voor je onder elkaar gezet.

Bij het uitbrengen van het album doet Kevin Max wel een verontrustende begeleidende mededeling: "thank you all, it’s been a fun 20 years. Goodbye now. KM." De solo-carrière van Max startte in augustus 2001 met het uitbrengen van zijn album Stereotype B. Op een aantal jaar als frontman van Audio Adrenaline na zit hij daarmee wel zo'n 20 jaar solo in het vak. De vraag die overblijft is: gaat Kevin Max echt stoppen?

Ja, is het antwoord. Hij heeft een nieuwe band: Sad Austronauts (of zoals ze zelf liever schrijven: ⓈⒶⒹ ⒶⓈⓉⓇⓄⓃⒶⓊⓉⓈ). Hun eerste album verschijnt in 2021.  

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KEVINMAX = VOX (@sirkevinmax)

« Terug